Да ви попитам от къде мога да си взема предни Вентилирани спирачни дискове и накладки, както и ангренажен ремък + ролките - Колата е АР 146 97-98 година 1.6 т.с 120 коня... за софия става въпрос - знам за италсервиз на 4ти км и въпреки че там обслужвах колата започвам да чувам някви не много добри слухове относно това място ... Ако може и ценички да ми напишете..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ангренаж ролки и спирачки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеколега, виж в раздел продава - един колега има хубави цени за дискове БРЕМБО и 2-3 вида накладки
Comment
-
Разгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеРазгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищо
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеДа де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеДа де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА ти какво искаш,да дойде някой на място да ти ги смени,или не съм разбрал
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеНе бе в сервиза си имам хора за всичко просто от къде да ги купя ме интересува ... щото аз до колкото разбрах ти ми каза да я набутам в сервиз и те там си поръчат и се оправят ... ама то се е видяло ще се взема всичко от италсервиза ...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАаааа сега те разбрах,ами най добрия вариант е ТиН или магазина на В.Левски,малко преди сточна гара,отдясно
Comment
-
Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщениеДа нали ти самия ми прати техния сайт.Знаеш каде са не се прави :d
А след тва го погледнах че беше 2ри блок тва ....
Comment
Comment